Monday, 16 May 2011

bila aku keseorangan...



melihat kau dari jauh


terima kasih daun keladi..datanglah lagi...

semoga bahgia...

kalau la xknal dyer dlu 
xkan nak jadi macam ni skrang
bayangan dyer sentiasa ada di dalam kpale
biarpun dyer sudah berpunya
walaupun aq sudah mempunyai pengganti nya
tapi 
aq masih tidak dapat melupakannya
mengapa?
perlu kah engkau ada di sisi ku
perlu kah kau mendera aq sebegini rupa
perlukah engkau membuatkan ku menderita
kerana engkau
hidup ku kini serba x kena
dalam tidur
aq selalu mimpikan dirimu
selalu terbayangkan dirimu
mengapa ingatan kau masih kuat di ingatan ku
engkau sudah berpunya sekarang
aq harap kau bahgia
tidak seperti ku di sini
yg masih mengharapkan kau berada di sisi ku
aq doakan kau bahgia bersama dgn org yg tersyg



terima kasih daun keladi..datanglah lagi...

Thursday, 5 May 2011

debaran final..

ak nk bgtau org nih...final ad lg 3 hr j lg....tapi ak bru stdy 2 subjk dr 6 subjek....erm..knape lh time nk stdy j ak mlas...kwn2 ak semue stdy kt umah...tp ak nk stdy kt umah xleh sbb ak kne stdy dlm keadaan yg tenang..so ak balek lah hostel awal skit..sdih bile xdpt nk stdy dg kwn2....erm...agk2 nnti ap yg ak jwb time exm nnti...?hahaha...tawakal j lah...kjap lg mayb ak nk stdy statistic...nmpk senang..tapi soalan sll yg mrepek2...ak xbpe nk yakin lah exam nih....byk dlm ox ak nk pk...lg2 financial....dr ak form 4,ak mmg xlpas bab2 account nih...ak pon xtau nk ckp ap...mcm xd sape nk bg ak smagt nk jwb exm nih..lg2 bile pyakit yg sll dtg kat ak...PENING KPALE...pling ak xske...sbb dye boleh buat ak fed up..doakn j lah ak boleh jwb ye final nnti..
terima kasih daun keladi..datanglah lagi...

Wednesday, 4 May 2011

permulaan dalam hidop.....yeaaaahhhhaaaaa

 harini barulah ak leh godak2 blog ak nih..hahahha...sbb line bru clear...pnat ak mncri line kt umh ni..nsib baik dh biru...law x,mmg ak x update lah blog ih...kosongggg j....ak xtau sbenanye blog ni mcm mne..sbb ak tgok org2 di luar uh punye blog mcm best j,so ak pon nk try jgak lah....yg buat blog ni bkn ak pon..hahaha...semuanye ''abg''ak yg buat....so....mekaseh byk2 lah ye.... =)
  ap lagi ak nk tlis????agak2 korg,ap ak nk ckp lagi????sbenanye dh xd dh kot....sbb perot ak dh lapo..tata~~
terima kasih daun keladi..datanglah lagi...